Kallt att vakna upp idag, men dagen blev ju bra ändå!

Dagen har jag mestadels ägnat åt att springa på stan och bränna kännbart mycket stålar på kläder. Visserligen har jag väl bara köpt sådant jag verkligen varit i behov av under en längre tid, men inte känns det mycket bättre för det. Har inte ens köpt något till studenten även om jag började fundera på att det kanske kunde vara en bra idé trots allt, bara för att liksom ...

Tydligen verkar det som att jag ofrivilligt skolkat från en lektion idag också, fast jag var nog inte helt ensam om att inte riktigt ha förstått vad som egentligen gällde idag! Vad jag visste var att vi fått tillåtelse att gå och se på en dansföreställning, men tydligen låg den inte helt samtidigt som GKO'n vilket jag senare såg på facebook, innebar att vi förmodligen skulle haft en stunds lektion också. Men så kan det gå, och jag är ju inte den som har några dröser med ogiltig frånvaro direkt (nästan 0%). Tror nog inte jag missade något som är omöjligt att ta igen i alla fall!

Men nu har jag egentligen inte tid att sitta här längre. Hade ju tänkt att jag skulle ha hela veckan på mig att ägna mig åt specialarbetet i engelskan som ska ligga på några sidor, men nu fick jag ju talat om för mig att jag inte alls kommer ha så mycket tid att ägna åt det som jag intalat mig. Det är ju nämligen så att jag har ridning på onsdag och efter det blir det till att skynda iväg på dans, på fredag är det också dans och torsdagen lär nog ägnas åt rätt andra saker också. Det är tur att någon håller koll åt mig i alla fall, för själv är jag verkligen totalt förvirrad tydligen! Förstår inte hur jag klarade mig förut ... ;-)

Nåja, specialarbetet var det. Jag tänker skriva om dans, så det så! Är någon förvånad ...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0