Tre år!

Idag firar jag och min älskling tre år tillsammans! Vi har hunnit med så mycket. Från att bo i en liten etta ... Till en trea ... Till hus. Vi har varit i Italien ... Turkiet ... New York. Gått igenom med och motgångar tillsammans. Och fortfarande står han ut med mig. Vilken tur för mig! ♥
 

Perfekt

 
Den här lediga helgen har varit helt perfekt. När jag kom hem på fredagen väntade mina favoritblommor i sovrummet och godsaker i kylskåpet. Vilken himla fin överraskning det var! Under lördagen gick vi en sväng på stan, fick ett besök av ett par vänner och såg Iron Man 3 på bio. Igår var vi på konfirmation och födelsedagsfirande, åt middag på Pitstop och mådde allmänt väl. Jag kan verkligen inte klaga på något.
 
Idag är jag ledig så vitt jag vet och imorgon firar jag och min älskling tre år tillsammans! <3

Fattigt nu ...

Har suttit och betalat räkningar. Inte kan då någon säga att jag är rik i alla fall. Har typ 2000 spänn att klara mig på i typ 21 dagar. Jihoo! Och det tråkiga är att jag har inte ens fått något kul för pengarna som rullat ut från kontot. Räkningar ... Mat ... Bensin ... Jippie. Men folk har väl överlevt värre katastrofer antar jag. Det är ju så livet ser ut för ganska många, för att vara lite realistisk. Tråkigt men sån är verkligheten.

Man kan ju inte få allt liksom. Och ibland kan man inte ens unna sig något litet. Men man får ju leva efter sina tillgångar och anpassa sig utifrån det. Korkat vore det väl om jag blåste varenda öre på nöjen och sedan klagade över att jag inte hade råd att äta. Haha. Nej, jag har tak över huvudet och mat på bordet och det är jag glad över. Allt annat är bara en bonus.

Hemlagat

Förra veckan var en lite ovanlig vecka för våran del. Vi åt nämligen inte ute en enda gång! Alltså, det låter väl inte så märkvärdigt. Men att det går en vecka utan att vi köper färdig mat en enda gång är inte helt vanligt. Men nu gick en av bilarna sönder också vilket innebär dyra lagningskostnader, så jag är fast besluten om att spara in pengar genom att laga egen mat!

För övrigt ska jag försöka jobba så mycket jag kan och att hitta tid för fritidsintressen blir allt svårare. Men jag är fast besluten om att nå de mål vi har satt upp. Det ska gå.

Tomt ...

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist. Och egentligen har jag väl inte så mycket att skriva heller. I måndags var jag och min mor först och hälsade på mormor och sedan åkte vi till Haparanda med moster Alice och Kalle. Mycket trevligt! Men mycket annat spännande händer inte i mitt liv. Jag har det jättebra. Men jag har inget att skriva om bara.

Kände mig mest tvungen att uppdatera lite ...

Den sista pusselbiten

Kanske har den sista pusselbiten äntligen fallit på plats. I mitt perfekta liv med hus, fästman, ett jobb jag trivs med och allt vad man någonsin kan önska sig så har ridningen varit det enda jag saknat. Igår var jag och provade en toppenfin ponny och jag tror vi kan bli en riktigt bra matchning efter lite träning. Mitt liv är fulländat.

Nu ska jag bara få allt att gå ihop tidsmässigt. Jag kommer inte kunna ge allting fullt så mycket tid som jag önskat. I så fall kommer jag knäcka mig. Jag kan inte rida varje dag, jobba varje dag och ändå ha tid över till annat. Men det går säkert att hitta någon slags balans i livet ändå.

Visst önskar jag att jag hade lika mycket tid som en del andra tycks ha. Jobba hela dagen, gå en powerwalk, tillbringa några timmar i stallet och ändå ha det perfekta kärlekslivet. Var hittar de alla timmar? När sover de?

Gåtan förblir olöst.

Du lämna oss ...

Den här bilden fick jag i ett mms igår. Sopsäckarna skrev: "Du lämna oss" Hahaha! Har jag världens knäppaste arbetskamrater or what?
 
 

Solen skiner

Yoda var söt igår med sin virkade ros ...
 
Igår blev en väldigt fin dag. Jag började med att åka och träna och sedan låg jag ute på bron och solade och tittade på måsar som flög över mig. När jag tröttnat på det förflyttade jag mig till uterummet där jag började skriva på en bok (?) samtidigt som jag åt kakor och drack trocadero. Mot eftermiddagen kom min älskling hem och vi grillade korv och köttbullar. Tycker nog allt att jag får säga att det var en riktigt härlig dag!
 
Idag är vädret lika bra som igår så det skulle inte förvåna mig om jag kommer tillbringa en del tid ute idag också. Så är i alla fall tanken. Och jag planerar för långt in i framtiden. För alla möjliga typer av firanden, alltifrån kalas till årsdagar. Om jag börjar i såhär god tid bara måste det ju bli storslaget! Får dock se när jag kan förverkliga alla planer, vilket år det blir ... :-) I guess time will tell ...

Tiden som varit ...

 
Min katt är knäpp. Han ligger alltså i godan ro och mår väl i mitt knä. Denna händelse vill jag givetvis dokumentera så jag slår igång webcamen för att ta ett kort. DÅ plötsligt börjar han bita i min hand?! Han måste verkligen hata att bli fotograferad ...
 
För övrigt var det väl ett tag sedan jag bloggade nu så jag vill sammanfatta helgen. Lördagen kom ett par vänner hit och vi pratade och drack en del. Jag tänkte jag skulle testa mina gränser lite och hävde i mig en hel del alkoholhaltiga drycker. Full blev jag allt. Sedan tog vi en taxi till stans bästa hamburgerställe och jag fick chansen att terrorisera mina arbetskamrater lite. Yaay.
 
Dagen efter vaknade jag efter kanske fyra timmars sömn och mådde skit. Jaha, då har man provat vara bakis också. Jag tömde maginnehållet, tog en dusch och somnade om. När jag vaknade nästa gång mådde jag (typ) prima! På kvällen grillade vi hamburgare och åt med pommes. Finfint!
 
Igår blev jag inringd för jobb. Blev lite förvånad då jag inte satt ut någon "grön plopp" (intresseanmälan för jobb), då jag ville vara hemma med min fina sambo. Men det var ju trots allt en röd dag och dubbelt betalt tackar jag inte nej till. Och ska jag vara ärlig hade jag väl hunnit bli bara en aning rastlös också. Två dagars ledighet är ju nog så lyxigt det! Jag tycker om att röra på mig och göra något. Dessutom slutade jag ändå ganska tidigt på kvällen så vi hann ändå umgås och grilla efter det! :-)
 
Idag ska jag träna. Har haft ett alldeles för långt uppehåll. Men nu är det dags. Det känns skönt!

RSS 2.0