Ingen inspiration

När samma blogginlägg varit det sista under en längre tid börjar det kännas lite tråkigt. Därför känner jag att det är dags för en uppdatering i bloggen. Problemet är bara att jag är jätteoinspirerad till att skriva något. Det innebär att jag inte vet vad jag ska skriva, typ. Men ja .. Nu har jag i alla fall sagt det.


Jag lever

Har inte bloggat på bedrövligt länge nu. Däremot har jag diskat, städat och lagat mat. Tycker jag faktiskt är rätt bra det med, om jag får säga det själv! Hur som helst kan jag inte påstå att det hänt så mycket spännande i mitt liv i vilket fall som helst. Så ja ... Whatever.


Mosigt huvud

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det började med att jag vaknade mitt i natten med en duktig huvudvärk. Tillslut lyckades jag somna om. Vaknade på morgonen igen (vilken överraskning!) och huvudvärken var kvar. Värre nu. Försökte två gånger att ta Bamyl koffein för att få bort den, men båda gångerna slutade det med att den och lite annat trevligt maginnehåll studsade upp igen. Var bara att konstatera att det bara var att glömma att fara till skolan. Men tro mig, jag ville verkligen. Det gick bara inte.

Så istället har jag ägnat dagen till att vara väldigt oproduktig. Har sett på flera filmer och lagat middag typ. That's it. Eller ja, fram till kvällen alltså. Då tog jag mig nämligen tid att kolla mailen och upptäckte att vi fått två skoluppgifter som skulle vara inlämnade senast åtta ikväll. Det kändes lite sådär. Tog mig alltså tid att göra det så nu är det klart. Känner mig dock fortfarande trött och mosig i huvudet efter en dag av soffliggande. Därför ska jag återgå till min soffa nu och till min älskling ♥


Hej

Hela helgen har gått. Jag har inte bloggat, vilket är ganska typiskt mig. Bloggen avstannar liksom på helgerna. Fast ärligt talat tror jag inte nån bryr sig. Så ja ... Spela roll liksom.

Idag har jag ätit lax med potatis och grönsaker. Mamma, visst är jag duktig?


Hemma hos





Tycker bara mer och mer om mitt hem. Speciellt hallen efter att jag köpte en förvaringslåda till alla kläder som tidigare låg på golvet. Och efter att jag städat och gjort fint såklart.


Melon och fågelkvitter



Utanför fönstret hörs ljudet av fågelkvitter, trodde inte mina öron först men visst var det det! Härligt, det måste ju verkligen innebära att våren är här på riktigt trots att det är lite kallt ute. Sitter nu och äter frukost, fil med müsli, mackor och honungsmelonskivor. Det är gott och livet är härligt!


Ny hårfärg igen


Lycklig

Tjalala. Jag är bra. Mitt liv är bra. Allt är bra?! ♥

Da ...

Äter fil med müsli och hallonsylt. Kokar ägg samtidigt. Simultankapacitet kallas det? Haha. Är trött men ändå fylld med energi från gårdagens buggträning. Skulle tveklöst vilja träna fler dagar. Man kanske får anmäla sig till flera kurser sen? Kul skulle det vara. Dansen är typ mitt liv, fattar inte att jag någonsin klarat mig utan det. Att det funnits något annat. Jag verkligen bara helt enkelt älskar allt med det; musiken, gemenskapen, energin det ger. Och så vidare ♥


Duktiga jag

Jag är kass på att uppdatera. Inte okej! Idag har vi i alla fall haft redaktionsövningar på skolan, jag ringde fyra personer om ett tv-inslag. Tycker jag var duktigt av mig. Sen på kvällen blev det buggträning för hela slanten, blev beskylld för att ha överskottsenergi. I dansen har jag nog faktiskt det när jag tänker efter, i alla andra fall är jag typ död fisk. Lever verkligen upp på dans, av alla trevliga människor och all bra musik.

Men men, dags att sova.


Listiga listor

1. Är du singel? Onej!
2. Är du lycklig? Ibland, som de flesta? Man är inte lycklig jämt men sånt är livet.
3. Är du uttråkad? Ni anar inte!
4. Är du ledsen? Nejdå, jag är glad.
5. Är du italienare? Inte det.
6. Är du gravid? Inte såvitt jag vet iaf.
7. Är du full? Haha, så långt ifrån man kan komma.
8. Är du en cooling? Nix, jag är en riktig geek.
9. Är du från Irland? Nä, faktiskt inte.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nope, det var ett tag sen.

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Alltså typ. Fast man kanske fattar det först efteråt. Nej, men det jag menar är att visst, man kan se någon och tycka att "åh, vilken härlig person!" men man kan inte älska någon man inte känner? Men äsh, jag vet inte. Man kan väl bli småkär vid första ögonkastet antar jag. Det blev nog jag, fast jag fattade det inte riktigt då.
2. Har du nånsin blivit sårad? Men kom igen, det har väl alla?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Haha, flera gånger.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? Gillar en KILLE utan att berätta det för HENNE? Men jo, det har jag väl?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Många gånger.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet man om ifall man har en HEMLIG beundrare?
7. Är du kär? Jomen det skulle man kanske kunna säga.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Jo ..........

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Lust är övergående, kärlek består. Så kärlek såklart!
2. Hår eller ögon? Ögon säger mycket, så ögon såklart!
3. Katt eller hund? Hundar är som glada och härliga, men katter kan också vara mysiga. Säger nog ändå hund.
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet helt klart, tittar så sällan på tv frivilligt. 
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola typ.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vad menas med vild utekväll? Supa, spy och vakna bakis på en parkbänk? Tar hemmakvällen!
8. Pengar eller lycka? Lycka går inte att köpas. Lycka, lätt. Varför ska jag ha pengar om jag är lycklig utan?
9. Dag eller natt? Blir så trött framåt kvällen, så dag då.
10. MSN eller mobil? Beror på vem man pratar med och hur mycket man behöver säga.

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Haha, har aldrig försökt.
2. Brutit ett ben? Som tur är inte. Inte ett enda.
3. Gjort nåt du ångrar? Jag är inte mer än människa ...
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men skulle vara spännande att testa.
5. Ljugit för någon du tycker om? NEJ! Inte okej!
6. Ätit en hel tårta? Skulle jag aldrig klara.
7. Gjort bort dig offentligt? Garanterat, jag gör säkert bort mig jämt. Men vem bryr sig, det är ju bara kul?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Never!
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har man väl ...
10. Velat försvinna? Några gånger, ja.

Skit
Vad såg du på tv sist? CSI typ? Kanske.
Vems blogg läste du sist? Dessies.se. JAG VAR UTTRÅKAD. OKEJ?
Vad åt du sist? En dröm, nu tuggar jag tuggummi.
Vem pratade du med sist? En vän.
Vad sa du? Inte mycket vettigt som vanligt :-)
Vem ringde du sist? Specsaver.
Vem messade du sist? Min älskling.
Vad läste du sist? Översättningstexten till nån film.
Vem pussade du sist? My lovely!
Vem kramde du sist? Samma svar som ovan.
Vem bjöd du sist på något? Samma som ovan.
Vad köpte du sist? Dajmglass med päronsmak till mig och min älskling ♥


Alltså ...

Har blivit riktigt dålig på att blogga känner jag. Kanske har jag för mycket att tänka på som jag inte har någon lust att blogga om. Nej, jag vet faktiskt inte. Det är nog helt enkelt så att det inte finns så mycket att skriva. I alla fall inte här liksom. Kanske ingenstans förutom i min egen hjärna. Svårt att sätta ord på.

Nu måste jag göra mig klar för skolan.


Du

Livet går vidare. Jag sitter och längtar till en större lägenhet, till en tid då utlandsresor och andra nöjen inte känns lika långt borta. Men faktum är att jag ser ljuset. Jag ser en sådan framtid. Med den jag älskar mest ♥ Tror inte det kan bli mycket bättre än så?


Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen, fettisdagen och internationella pannkaksdagen. Med tanke på hur många dagar det finns på ett år är det lite intressant att vi kvinnor inte ens kan få en egen dag utan måste dela med diverse ätbara ting. Det är säkert för att vi har två revben mindre än männen som de bestämt att det ska vara så.

Nu lät det kanske som att jag brydde mig om det. Det gör jag verkligen inte, faktum är att jag gärna delar dag med semlor och pannkakor, gottegris som jag är. Och sen undrar jag ... Vad är det med kvinnor i största allmänhet som gör dem så värda att hyllas? Vissa är ju rent ut sagt fåniga och idiotiska, måste hyllningen innefatta dem också? Jag skulle hellre vilja ha en dag som hyllade ... Alla man tycker om, oavsett kön. Världen består inte av kvinnor och män, varav det ena könet uteslutande består av idioter. Världen består av människor. Vissa värda att hyllas, de flesta inte. Slopa feminism och jämnställdhet, man får det man förtjänar (om det inte gäller stryk dvs).


Matigt värre

Det blev lunch idag med. En matlåda med köttfärsbiffar, sås och potatis. Sponsrade givetvis, sån här god mat lagar jag typ aldrig själv. Fast jag antar att jag borde börja.

Igår lagade jag i alla fall fläskpannkaka. Det var första gången på väldigt länge som jag slängde ihop något mer påhittigt än korvgryta eller hamburgare. Men det är ju faktiskt kul att laga mat, så jag kan lika gärna börja använda kokboken lite oftare så kanske vi kan få i oss bra mat ibland också. Som det är nu har jag börjat äta Rosenrot (kosttillskott) i hopp om att piggna till. Men kan jag göra det på naturlig väg istället är det självklart bättre.

Mat är bra.


En lista för uppdateringens skull

Hur bor du: I en etta i utkanten av Piteå.
Brukar du komma i tid: Absolut, får nästan smått panik om jag håller på att bli sen!
Hur lång är du: 160 ungefär.
Kan du laga mat: Det tycker jag nog ändå, har inte misslyckas så mycket hittils i alla fall.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar journalistik i nya medier.
Vad har du på dig just nu: Ehhh, har inte klätt på mig än så inte så mycket.
Har du någon fobi: Knäckta näsor typ, huga!
Hade du en bra kväll igår: Ja, jag fick ju buggträna!
Vilket är ditt senaste inköp: En grej i lantlig stil som man kan sätta brev i.
Din favoritdryck på morgonen: Varierar, kaffe/te/varm choklad/juice.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: En tjej jag sålde min diskmaskin åt.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, min nya stora!
Vad hade du sönder senast: En tallrik tror jag.
Vem snackade du med senast: In real life så var det my lovely love.
Varm favoritdricka: Varierar beroende på vad jag känner för. Kaffe/te/varm choklad. Glögg till jul.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten är oslagbart. Cola är gott också men inte lika bra.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kanske igår då jag typ överreagerade lite och öppnade käften då jag kanske skulle låtit bli.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara för mycket uti någon annans partner, fan alltså, det går fetbort.
Någon jag stör mig på: Ska inte skriva ut det här.
Intressen: Dans, ridning, bildredigering, skriva osv.
Senaste person du kramade: Min älskling!
Senaste person du ringde: Blockets annonsbetalning.
Senaste person som ringde dig: Min älskling ♥
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Säkert någon gång i framtiden, men just nu känns det inte aktuellt.
Längtar du till din nästa födelsedag: Så brydd är jag inte, men ändå ganska skönt att fylla 20.
Har rakat dina ben någon gång: Såklart, men det börjar bli dags igen nu.
Är du sugen på något nu: Jo, frukost. Ett glas juice och en bulle hade suttit fint. Men jag har inga bullar.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: En räcker fint.
Använder du hudkräm: Inte lika ofta som jag borde, men jo.
Attraheras du av män med skägg: Jag attraheras av en personlighet, tror inte det spelar någon större roll då om personen har skägg eller inte. Men jag vet inte.
Micro-pop eller poppa själv: Ehh?
Brukar du baka: Det var länge sedan nu tyvärr, behöver en större frys!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Vissa utvalda delar av det.
Vilken låt lyssnade du senast på: Need you now- Lady Antebellum
Har någon annan sovit i din säng inatt: Jaaa, men det är inte bara min säng ;-D
Vad tycker du är äckligt: Folk som går ut och röker när man sitter i en buss och sen när de kommer in igen så stinker det verkligen. EUUUUUK!
Har du pengar på mobilen: Jodå, saldot bara ökar ... Det innebär att jag inte kör på kontantkort, så jag har väl alltid pengar på mobilen.

Allmänt test 2


Vilken svordom använder du mest? Fan typ.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30.
Var köper du dina matvaror ifrån? Det varierar, men helst Willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tycker nästan lika mycket om båda, men är motivet fint tar jag gärna bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa för mig och min älskling till ett varmt land :-D
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Har jag inte reflekterat över.
När var senast någon stötte på dig? Vet inte ens om jag skulle märka det, haha.
Vad åt du till middag senast? Fläskpannkaka.
Kan du vissla? Näe :-(
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, Richard Scarrys Äventyrsvärld var grym!
Äger du några popband t-shirts? Inte det.
När flög du senast? I sommras då jag flög ner till Stockholm.
Pratar du några andra språk? Engelska och lite spanska.
Har du gråtit offentligt? Inte direkt, eller kanske.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, en rostatuering!
Vad har du med dig in på bion? Det är olika.
Vad har du för väder? Grått ...
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska, lätt!
När sov du senast på golvet? Har typ ingen aning!
Vilken är din favorit drink? Angel- Chokladmjölksdryck jag drack i Turkland :-D
Gillar du din boendesituation? Jag har faktiskt inget emot den egentligen, men visst, det är inte min dröm att bo såhär direkt. Vill ha mer shabby chick stil! 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fem kan räcka.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nejdå, det är lagomt.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hamnade i trubbel, nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? CHUUUUUGO!
Tror du på liv på andra planeter? Jag tror inget jag inte vet, så det så!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Life sucks!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Utan tvekan, any day!
Tycker du om att krama folk? Jovars ... Men jag springer inte runt och kramar vem som helst direkt. Men att krama de man tycker om är underbart!
Äger du en digitalkamera? Två faktiskt.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Vet inte typ. Jag är för udda för att bli jämförd med någon ;-)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Som fan!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha, nej inte ens om jag försöker tänka på att det var en stackars ko eller gris jag åt. Det går helt enkelt inte!
Är du mörkrädd? Inte det.
Tre saker du alltid har med dig? Vatten, mobilen och börsen.


Dille på rosor


Värk och brända mandlar

Jag har börjat promenera. I förrgår gick jag enda in till stan och köpte en klocka, sedan gick jag hem med klockan (som låg i en kartong som såg ut som en pizzakartong) under armen. Folk kollade lite konstigt på mig, men shit happens liksom.

Dock så vet jag inte vad jag ska tycka om dessa promenader nu när jag är förkyld. Träningsvärk är vad de ger, plus en lite allmänt värkande kropp. Verkar ha väldigt lätt att få träningsvärk just nu, till och med käkarna värker av allt tuggummituggande.

Nåja, nog om värk. Just nu sitter jag och känner mig lagomt utvilad. Har just ätit en bränd mandel och det var mycket gott. Egentligen borde jag kanske äta frukost, för jag börjar bli väldigt hungrig. Men alltså, jag har inte så mycket kvar att äta så då är det inte lika kul att äta frukost som det brukar vara. Så jag tar nog en bränd mandel till istället. Det blir fint.


Skärpning

Idag klev jag upp med ett värkande huvud. Är faktistk ganska imponerad att jag klarat hela veckan hittils utan en enda huvudvärkstablett, men nu när jag kom hem till lägenheten fick en brustablett bli min räddning. När jag kollade mailen en stund senare upptäckte jag att lektionen vi skulle haft idag blivit inställd. På ett sätt var det en lättnad, för jag känner mig sannerligen inte pigg.

Fast visst, det är ganska skönt att komma ut och göra något också om än det bara är skola. Men jag ska försöka aktivera mig på annat sätt istället för att inte fastna vid datorn hela dagen. Sitter på tok för mycket vid datorn nu, känner ett ständigt behov av att kolla om det hänt något på facebook eller om jag fått något mail. Tror det kan innebära att jag börjar bli smått beroende och beroenden, det ogillar jag skarpt. Därför blir det nu till att skärpa sig, läsa en bok istället eller vad som helst.

Men nu ska jag äta frukost, gröt med hallonsylt och kaffe till det känns helt okej. Jag är så duktig på att äta bra frukost alltså!


En evighet, en kort sekund

Insåg just att nu har vi varit tillsammans i tio månader ♥
Helt otroligt att någon stått ut så länge med mig, haha.

Sommar



En bild tagen från en grym sommar (2010) som fylldes med en resa till Turkiet och Stockholm, en massa dans och annat superhärligt. Försöker nog satsa på att göra 2011 till en lika awesome sommar faktiskt!


RSS 2.0