Så går det om man är förvirrad och inte lyssnar

Fick ett rätt roligt telefonsamtal för rätt länge sen. Hade tydligen antecknat det också, förmodligen för att kunna blogga om det, men det hade jag helt glömt bort. Skrattade i alla fall lite åt det när jag hittade det för en stund sedan, så jag bloggar om det nu istället :-P

Jag (svarar i hemtelefonen): "Hej, det är Bea"
Tant: "Jag heter ***** och jag ringer från ******, vad heter du mer än Bea?
Jag: "Öhh, Beatrice?"
Tant: "Jaha, har du varit hit?"
Jag: "Nää, det är nog min mamma som varit det"
Tant: "Jaha, heter hon Bea?"
Jag: "Näää?"
Tant: "Hon har glömt sin mobil här tror jag. Vet du på villket nummer man kan nå henne?"
Jag: "Nää, har hon glömt sin mobil kan man inte nå henne"
Tant: "Ah, kan du be henne ringa upp?"

Tankarna går i förväg ...

Det händer saker i mitt liv nu ... Jag älskar att det händer saker! På onsdag blir det alltså Boda Borg med klassen, samt ridning på kvällen för min del. Fredag är det klassfest och på lördag ska jag på dans. Nästa vecka tar jag
studenten på fredagen och mindre än två veckor efter det sticker jag till Turkiet. Det är helt fantastiskt, men ...

Sedan kommer ju hösten och allt jag möts av när jag tänker på hur det blir, är en stor mur. Jag har ingen aning om vad som kommer ske, om jag kommer in på det jag sökt och om jag ska flytta. Och igår när jag skulle sova låg jag och hade ångest över hur jag ska ha råd att köpa julklappar åt alla om jag ska bli fattig(are) student. Hallå, julklappar?! Det är för fasiken MAJ fortfarande! Borde verkligen lära mig att ta saker som de kommer och inte oroa mig så mycket :-P

Nu är det tydligen middag i alla fall, och jag ska njuta av varje mamma-lagad middag medan jag fortfarande kan! :-)


Fotosommar på G





Sommar, sommar, sommar! Jag är ju inte den som kan gräma mig särskilt länge över något, så det förra blogginlägget är redan så gott som glömt :-) Istället har jag varit ute en stund i det fina vädret och provat kamerans och min egen förmåga att ta fina sommarbilder. Betydligt roligare det, måste jag säga!


Jäklar!

Sitter på skolan och har just fått veta ett betyg ... Förbaskat!!! Förmodligen är jag ett sånt hårfint gränsfall att jag KUNNAT få VG om jag varit lite taktisk och gullat med läraren. But well, I didn't och nu är mitt liv förstört. Typ.


Fiiiiint väder men vad hjälper det mig

Så har ännu en dag tagit sin början. Solen skiner och fåglarna kvittrar, men en mörk datasal lär bli mitt tillhåll de närmaste timmarna. Får dock trösta mig med att det snart är över, bara drygt två veckor kvar nu och sen är det slut för alltid! Men först ska vi hinna med en klassfest, besök på Boda Borg och lite annat roligt förstås :-D


Men jag får som en svag känsla av att jag kanske behövt den där solen ändå ...


Den allsmäktige resevärden

Vad har då jag gjort ikväll? Jo, jag har varit oerhört rebellisk (lägg märke till ironin) och trotsat en väldigt bestämd bussresevärd som i princip hävdade att ALLA hans kollegor är felinformerade, inkompetenta mesar. Jo, för bagaget MÅSTE vara i bagagutrymmet och absolut inte under sätet inne i bussen, som alla andra hävdar. Så efter ett försök att snällt förklara för honom att jag efter tre års bussåkande inte tänkt ändra mina vanor och dumpa mina älskade saker i bagaget, ignorerade jag honom helt enkelt och gick på bussen ändå, MED väskan givetvis. Busschauffören sen påpekade snällt att jag var tvungen att ha väskan under sätet om jag skulle ha med den i bussen, varpå jag glatt svarade "SJÄLVKLART!", och tänkte att det var skönt med EN vettig själ av de där två i alla fall ;-)

Annars då? Sömn, kanske :-P


Ännu en helg ...

Tjohej! Så var ännu en händelserik helg i princip över, men jag är inte bitter :-)

Fredagen efter skolan hopppade jag alltså på bussen och hoppade av igen några mil senare för att hänga med två stora dansnördar i några timmar. Därefter bar det iväg till Käcktjärn för premiärdans, vilket blev en upplevelse som kan sammanfattas som lite småkylig och lite småknuffig, men annars helt okej. Konstaterade dock att ett byte av danspartner inte skadar emellanåt utan kan vara bra för att rätta till det som råkats bli lite tokigt, typ :-) Sedan dansade jag inte så jättemycket heller ... Men det är en annan historia. Efter dansen blev det i alla fall hemfärd med pappa mfl.

Dagen därpå var det dags för att åka Thunderbird in till Luleå för att kika på gamla bilar. Gick omkring där och sms:ade och var lite sådär lagomt road, men sedan kom min räddning och jag blev jätteglad! ;-D Så ville pappa (!) åka hem, så efter en snabbsväng in på Coop för att handla mat och en hamburgare till mig (jag beställde en med ost och lök men fick en med sallad och dressing istället ... Lyckat, MAX!), så drog vi oss hemåt för att laga middag.



Det blev därefter kväll och jag blev uttråkad, så tillslut lyckades jag (!) tjata till mig att vi skulle åka till Luleå för cruising. Nej, har ju inte gått och blivit bilnörd men jag råkade veta att en viss annan bilnörd också skulle vara där :-P Tog oss alltså in till Luleå och då blidde jag glad igen, för då fick jag hänga med världens finaste bilnörd och lyssna på en maaassa bilsnack ... Fäljar var kvällens heta samtalsämne, så som ni förstår deltog jag flitigt i diskussusionen ;-)

Men så tog det roliga slut för klockan blev mycket och jag blev avdumpad hemma hos pappa kring ettiden på natten. Ramlade i säng och ja ... Sov? Och sen vaknade jag upp till denna händelselösa dag.


Framsteg!

För ett tag sedan skuttade jag ner för att svara när hemtelefonen ringde, tyckte det skulle bli kul, hör och häpna! Men ju mer jag pratar i telefon, desto roligare börjar jag tycka att det är. Förut skulle jag om det ringde, tittat misstänksamt på telefondisplayen för att sedan svara, ytterst tveksamt. Om det varit ett nummer jag inte känt igen, skulle jag kanske förresten inte svarat alls.

Men så för lite drygt en månad sen satte telefonen igång att ringa och när jag såg det där okända numret, kändes det plötsligt helrätt att svara. Och sen dess har det bara fortsatt, med de ibland timlånga telefonsamtalen som jag faktiskt längtar mig tokig efter. Det skulle jag aldrig skulle trott för bara någon månad sen!

Från att ha haft en rejäl telefonfobi verkar jag nu vara ... Botad? Eller i alla fall på god väg. DET ÄR FANTASTISKT!


Piff

Sitter fixad och redo inför kvällens dans. Som alla vet gäller det ju att börja i GOOOOOD tid? ;-) Eller ... Nja, om jag haft tid att fixa mig senare hade jag nog gjort det om några timmar istället ... Men jag har redan konstaterat
att det inte skulle fungera.

Men nu är jag ju i alla fall piffig till religionsprovet, så misslyckas jag gör jag det med (min) stil. Det är ju inte helt fel! :-)


Ett plus i kanten syns ju inte i slutbetygen!

Vi fick förresten veta resultaten från nationella proven i svenska idag. På den muntliga delen hade jag VG+, vilket jag måste säga att jag är MYCKET nöjd med med tanke på att jag skrev talet kvällen innan och läste igenom det en gång innan det var dags för det muntliga framförandet.

Samma resultat fick jag på den skriftliga delen, där jag valt att skriva en krönika om nätdejting. Där blev jag dock inte lika nöjd med betyget ... Jag menar, vi fick ett papper där det stod olika delmål man skulle klarat av för olika betyg och det var ikryssat i varje del vart man hamnat. På helhetsintrycket i min krönika låg jag på MVG-kriterierna, och kriterierna för det var att krönikan i sitt nuvarande skick skulle kunna publiceras i en tidsskrift! Jag menar, kan den nu publiceras borde jag väl fått MVG?! Kan jag tycka. Menmen, jag borde kanske inte klaga ändå.


Roligaste kvällen ever ... Inte denna i alla fall!

Insåg idag att jag ägnat morgondagens religionsprov alldeles för lite tid. Därför är det väl inte särskilt svårt att lista ut vad jag kommer få ägna kvällen åt, antar jag. Men jag kan i alla fall trösta mig med att imorgon är det över.

Imorgon är det även premiärdans på Käckis som gäller för min del, vilket ska bli JÄTTEKUL! I vanliga fall när det gäller dans har jag bestämt mig för att inte ha några förväntningar, men nu ska jag minsann se till att jag har kul eftersom att jag BEHÖVER ha kul efter allt pluggande!

Men det är imorgon alltså. Religionsboken ... Hej!


Fotosommar



ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka fotosuget och allt som har med bildskapande att göra! Har haft en ganska lång period då jag inte haft lust att ens hålla i en kamera och ännu mindre stå framför en. Men det vackra sommarvädret gör väl sitt såklart och denna sommar kommer nog innebära myyyycket fotande för min del både på hemmaplan och i Turkiet. Det ser jag fram emot, min första sommar med systemkamera! :-D

Just det, kanske borde fråga om mina flitigt kommenterande läsares åsikter ... Vad tycker ni om bilder i bloggen? Blir det roligare att läsa om det finns bilder eller är det bara störande? Tyck till!


Maskerad och alternativen är oändliga!

Nu har mamma mer eller mindre tvingat mig att fara på klassfesten, haha. Då är bara frågan vad man ska klä ut sig till, något som börjar på B alltså!

Ett fåtal av förslagen hittils:

-
Batman.
- Barbie.
- Blondinbella.
- Badvakt.
- Blomma.
- Brandman.
- Byggare Bob.
- Badboll.
- Bäver.
- Bagare.
- Baby.
- Basist.
- Badvakt.
- Bloggare.
- Brottsling.
- Bandit.
- Bombare.
- Bildlärare.
- Backhoppare.

... Ska jag fortsätta?

 


Orolig mamma?

Mamma läser min blogg och säger med allvarlig ton "Duu ... Visst ska du väl fara på studenten?"

Nä, jag tänkte fara och dansa istället. Okey mum? DAH! KLART JAG SKA PÅ STUDENTEN!!!


Short update

Sitter hemma nu, nydushad. Har tillbringat kvällen i stallet; ridit lektion och fikat med de i gruppen. Känns skönt att ha gjort något vettigt denna dagen också, antar jag.

Känner riktigt hur talför jag är just nu, eller inte. Men klockan är faktiskt SEEENT. Så godnatt :-)


Logiskt? Nja?

Hmm ... Tydligen är min dator den enda i hela huset som inte har ett segt Internet, vilket är intressant eftersom att alla har EXAKT samma Internet ;-) Min bonusbror kom i alla fall in nyss och pratade om att dra ur hela nätet för att det skulle gå snabbare sen. Hmm ... Tvivlar på att det hjälper, eftersom att det går blixtsnabbt för mig borde det ju vara datorerna det är fel på? Men vad vet jag, det är ju inte jag som är teknikgeniet här :-P

Nåväl, det innebär att ni får klara er utan mitt bloggande i en heel kvart, stackare! HAHA :-P Men då kanske jag äntligen får lite ro att plugga i alla fall. Eller ...?


Inte så länge kvar nu!

Vaknade upp med en tanke i huvudet i morse ... Jag vill ha en resväska! En färgglad (eller rosa) jättefin resväska som syns i mängden av alla andra resväskor :-D Det börjar kännas nu att det är mindre än en månad kvar tills jag befinner mig i Turkiet ... Åh, underbara tanke!

Jag har redan börjat skissa på packlistan i huvudet, visst är det kanske lite tidigt men det gäller väl att vara ute i god tid ;-) Vad får man förresten ha med sig och inte? Har fått för mig att om jag tar med mig ett hårspray så kommer hela planet explodera, men förhoppningsvis ligger det ingen sanning i det ... Eller? Och får man ha systemkameran i handbagaget, eller tror de att det är en bomb eller något? Många svåra funderingar, verkligen :-P

Fast istället för att fundera över det borde jag kanske äta lite frukost ... Det börjar ju som vara dags!


KROCK!

Ajdå ... Som jag misstänkte ÄR det dans samtidigt som klassfesten. Dagen efter också för den delen. Gud så trist! Ja, alltså inte att det är dans men att klassfesten är samtidigt. Visserligen är jag säker på att festen kommer bli kul, men dans är alltid dans och det är ett betydligt större intresse för mig än festande. Jag menar, mysa på dansgolvet med någon man tycker om eller halka omkring på ett vardagsumsgolv tillsammans med onyktra klasskompisar, utklädd till typ en Barbie? Valet känns rätt solklart för mig, och satan så gammal det fick mig att låta!

Och som om det inte vore nog är det dans på studenten också! Jippie tänker ju jag, finns väl knappast ett bättre sätt att fira att man tagit studenten. Men så har klasskompisarna tänkt sig grillning på kvällen och det vill jag i och för sig heller inte missa. Får väl helt enkelt hoppas att jag tröttnat på dans tills dess ... HAHA, mycket troligt ;-)


Lets make a list

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? RIKTIGT kär? En!!!

Vad tycker du om kärlek? Det är inte dumt faktiskt.

När kramade du någon sist? I morse fick mamma en kram.

Saknar du någon speciell person? JAAA!!!

Har du svårt för att bli kär? För att inte säga väldigt svårt.

Är du singel? Nix (har alltid velat säga det).

När fick du senast en komplimang? Svår fråga, men igår tyckte mamma jag såg fin ut i uppsatt hår iaf. Alltid nåt.


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Faktiskt inte!

Gjort något riktigt dumt? Har vi inte alla det någon gång? Men inget jag ångrar, för då skulle jag inte varit den jag är idag.

Gjort något du verkligen ångrar? Visst har jag gjort sådant som gjort väldigt ont efteråt, men jag kan ändå inte direkt ångra något.

Åkt ambulans? Nix, skulle gärna prova men inte för att jag var skadad i så fall!

Gjort nåt olagligt? Suttit inne till och från sen sex år tillbaka ... Ja alltså, inne på mitt rum. Vad trodde ni? Så nej, inte har jag gjort något olagligt. Typ.

Fått din mamma att gråta? Hon gråter varje gång hon ser mig och tjuter "ush, vilken tragisk syn! Vilket misslyckande!" Nejdå, skämt och sido, det har jag väl antar jag, men inte är det många gånger?

Slagit ner någon? Se på min muskelmassa och begrunda vem jag rimligtvis skulle KUNNA slå ner! Nej precis, ingen, så jag har inte slagit ner någon.

Skämts över dina föräldrar? När pappa tvingade mig att åka med honom i Thunderbirden till skolavslutningen i nian skämdes jag verkligen för honom. Ingen annan hade ju en sån bil, gud så pinsamt! :-P Pappa däremot tyckte jag skulle vara glad att jag fick komma i en sån bil till skolavslutningen, och såhär i efterhand förstår jag honom.

Sagt jag älskar dig och menat det? DET är något jag aldrig skulle kunna säga utan att mena det! Är för viktiga ord för att slösa på de man inte verkligen älskar. Men ja, jag har sagt det och menat det.

Tar du droger? När socker blir drogklassat kommer jag börja ses som narkoman.

Dricker du? Man kan räkna på en hand de gånger jag druckit (lite), fast egentligen behövs det bara tre fingrar. Har dock aldrig riktigt förstått vitsen med att dricka, tycker inte det gör någon skillnad! Så nej, jag dricker väl inte direkt. Någon sån där cider som ser ut som läsk kan väl gå ner någon  enstaka gång dock.

Vilka kläder sover du i? De jag hade på mig när jag gick och la mig, antagligen.

Vad hatar du verkligen? Lögner, lögner, lögner! Skitsnack och folk som inte kan säga vad det tycker, till en.

Varit kär? Har jag inte redan svarat på det? Jag ÄR kär!

Är du ensam nu? Utanför dörren hörs ljudet av knapprande tangenter, så helt övergiven känner jag mig väl inte.

Vill du gifta dig? Det är inget jag drömmer om i nuläget, men jag vet ju inte hur det känns om 10 år :-P

Vill du ha barn? Grejen är den att om ett antal år skulle jag nog kunna tänka mig att ha det. Men helst vill jag skippa födseldelen och barnaskriken. Går det att ordna, tro? :-P



SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag såklart, men förutom jag så var det väl personen jag är KÄR i.

Såg dig gråta? Mamma samt två lärare. Punkt. Det är nog enda gången någon sett mig gråta förresten, på vääääldigt länge iaf.

Fick dig att gråta? Lyckotårar, än en gång refererar jag till kärleken.

Du delade en dricka med? Sist jag drack dricka var hos farmor och farfar, så jag och dom samt min bror och pappa delade på en stor Sprite. Okej?

Du gick på bio med? Och faktiskt SÅG filmen, eller räcker det om man var där? Och med de orden lämnar jag er att själva lista ut vem jag sist var på bio med.

Skällde på dig? På lilla mig? Det har jag förträngt.

Sa någonting till dig och vad var de? Mamma sa nåt, vad minns jag inte exakt.



DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Någon liten tår blev det kanske, en lyckotår!

Kramat någon? Nananana ... Min mama :-D

Pussat någon? NEEEEEJ :-( Var tvungen att räkna efter, men kom fram till att det måste varit närmare 52 timmar sen nu.

Köpt någonting? Köpte en Piggelin igår.

Sjungit? Gör jag annat? Det spelas för tusan bakgrundsmusik i min hjärna 24 timmar om dygnet!

Saknat någon?  OM jag har!


JAG HAR:

Digitalkamera?  Jajjemän, med ett fullt minneskort.

Systemkamera? Givetvis, även den med ett fullt minneskort dock.

Telefon på rummet? Mobiltelefon räknas inte va?

Egen dator?  Två, datanörd som man är. Nädå, men får en virus är den "sönder" och då kan man inte laga så då måste man ha en ny?

Könssjukdom? I doubt it.

Bra kompisar?
Jag klagar då inte.


För att vara jävligt känns det fantastiskt bra

Jag är trött. Det kan bero på många saker har jag fått veta, så om jag inte varit trött för att jag sovit för lite hade jag förmodligen ändå varit trött. Summan av kardemumman, det är ingen idé för mig att sova egentligen! ;-) 

Nu borde jag givetvis plugga flitigt till religionsprovet, men det är inte lätt när bara åsynen av religionsboken får mig att rysa. Men även om jag inte lyckas lära mig något idag kommer en chans imorgon också, eftersom att vi är lediga från skolan hela dagen! Massor av tid att spendera tillsammans med den underbara boken alltså. Hurra! Eller inte.

Men ändå insåg jag idag när jag satt och väntade på att få åka hem från skolan, hur fruktansvärt lycklig jag är! Kände hur jag bara blev alldeles varm inombords och var riktigt nära till sentimentala glädjetårar. Nu var det visserligen någon spärr som hindrade mig från att börja spruta saltvatten över häpna åskådare, men inte var det långt ifrån! Förstår inte när jag blev så känslosam av mig, men det är väl endorfinerna som gör sitt såklart ...


Skön figur det där! :-P Just det förresten, har jag sagt hur störande jag tycker det är att klottra ner mina bilder med text? :-P


Min hjärna går inte för hackor ...

Nästa fredag är det klassfest, med maskeradtema där alla ska klä ut sig till något som börjar på första bokstaven i ens namn= B för min del. Min första tanke när jag fick veta om klassfesten: "Åh nej! Det är säkert dans då". Sedan började min problemlösande hjärna försöka hitta en lösning på problemet och jag kom fram till att det ju går att göra en kompromiss i så fall. Jag kör på maskeradtemat, klär ut mig till en B-uggare och far på dansen! Yes, så var problemet löst och alla blir nödja. Eller vänta nu ... Kanske inte ändå.

Wellwell, får väl se vad som händer och sker. Kan ju hända att jag inte behöver fundera över det alls, faktiskt!


Mörk datasal= Helvetet?

Sitter på skolan och har en kort rast, eller något. Håller på att somna och skulle mycket hellre sitta ute med en Piggelinglass. Dessutom är jag irriterad på mig själv för att jag öppnade käften för ett tag sedan för att uttrycka en rätt onödig åsikt som dessutom lyckades låta som något helt annat. Ibland borde jag faktiskt vara tyst! :-P

Wellwell, nu ska jag ... Sova?


Man kan alltid googla, nästan iaf ...

Och jag studerar flitigt såklart. Fast nu ljög jag, eftersom att jag ägnat den senaste halvtimmen åt googlande, bara för att konstatera att det faktiskt FINNS folk som inte finns på nätet över huvud taget! Blev faktiskt förvånad över upptäckten. Själv behöver jag bara googla på mitt namn så får jag veta att jag är medlem på facebook, dansmaffian, boktipset, twitter osv. Förut kunde man även få reda på min bloggadress, men det verkar ha försvunnit sen jag bytte blogg, vilket kanske är lika bra det. Ja, lite sneaky vill man väl fortsätta vara ändå! ;-)


Åååh!

Wups! Så börjar ett annat av mina många intressen göra sig starkt påmint och jag blev plötsligt äckligt sugen på att köpa häst igen! Nog för att jag vet att det är rätt omöjligt i min situation, men det börjar kännas att det var hela typ fyra år sedan jag sålde min förra nu ...

Nå ja, det lär inte bli aktuellt på många år i alla fall. Men drömma får man väl, och det är jag bra på! ;-)


Världens bästa, alla gånger! ;-)


Inte min dag ...

Denna dag var dömd att bli dålig innan den ens börjat, det är bara att konstatera. Vaknade upp dödstrött efter att ha drömt något extremt jobbigt, vars bild jag dessutom haft i huvudet hela dagen och som jag inte kunnat sluta tänka på, väldigt deprimerande! Sedan var det då skola som jag sunkade mig igenom i mitt halvtrista skick, varefter jag kom hem för att ta itu med religionsläxan ... Och insåg att det är så deprimerande ogreppbart att ett MVG aldrig känts så långt borta.

Så nu sitter jag här med den där mardrömsbilden i huvudet, svettas och våndas över fredagens religionsprov. Jippie?


Lutande mobiltornet i Pisa?



Tydligen kunde jag tänka liiite idag i alla fall. För jag antar att det måste krävts lite tankekraft för att komma på något som detta? :-P


Vaaarmt!

Sitter på skolan och svettas. Ja, kroppstemperaturen är riktigt skum och jag hade mina funderingar i morse om jag verkligen skulle släpa mig till skolan idag. Men, det gjorde jag alltså och det har då gått bra hittils i alla fall. Däremot har jag inte så mycket mer energi än att jag just orkar vara på lektionerna och att tänka?! Nope, där går gränsen för vad jag klarar av idag. Vill mest hem och sova egentligen, men när jag kommer hem måste jag plugga. Hurra för religion! 


Feber?!

Förut frös jag, nu håller jag istället på att bli totalt sönderkokt. Misstänker att det är någon där inne i min kropp som leker med temperaturmätaren, så jag säger bara: Sluta upp med det, genast! Det är inte kul. Alls.

Mamma letar efter en termometer, men det låter inte som att hon hittar någon. Synd, det hade ju kunnat vara kul att se exakt HUR illa det är :-P


Synd att klaga ändå

För ett fåtal timmar sedan kom jag hem efter att ha tillbringat helgen i den ljuvligt doftande staden i norr ... Ehm. Min kropp har i alla fall tyckt helgen varit fruktansvärt kylig, medan mitt hjärta hävdar att den varit alldeles förträffligt varm och hjärtlig. Har i vilket fall som helst frusit nästan oavbrutet vilket jag trodde berodde på allt isvatten jag hävt i mig, men när jag kom hem till Skellhell talade mamma om för mig att jag förmodligen har feber ... Yey! Det skulle tydligen även förklara huvuddunket som nästan dödat mig varje gång jag ställt mig upp idag.

Helgen har i alla fall, om man bortser från allt gäspande och huttrande, varit finfin! Den brukar ha en förmåga att bli det om man tillbringar den i rätt sällskap, har jag märkt. Man behöver inte ens göra så mycket egentligen, det går rätt fint att bara vara  också :-)


Nuu dåå?

Att vi skulle sluta skolan tidigt idag visste jag, men glädjande nog fick vi sluta till och med ännu tidigare än väntat. Så nu sitter jag hemma och har just ätit lunch, och det är fortfarande lite drygt två timmar kvar tills bussen går. Frågan är väl bara vad jag ska göra av tiden fram tills dess ... Dessa lyxproblem alltså!


Ifall någon skulle undra

Förmodligen kommer detta bli det sista blogginlägget på några dagar, eftersom att jag imorgon sätter mig på bussen och drar iväg för några datafria dagar. Eventuellt skriver jag på söndag när jag kommer hem och det kan väl bli något inlägg imorgon på förmiddagen också ... I bästa fall blir det alltså bara på lördag jag inte uppdaterar i bloggen, men det lär väl märkas :-P

Kan i alla fall säga att jag lääääääängtar till imorgon! Kanske skulle gå och lägga mig alltså, så dagen tar slut fortare ;-)


Zombie

Har gjort klart två av de tre pluggmåsten jag hade för idag, medan det tredje som jag lämnade till sist för att jag trodde det skulle gå enkelt, är kvar. Jag är alltså på allvar så trött och zombie-like att jag inte ens klarar av att göra en av de saker jag tycker om mest av allt ... Att skriva klart något så simpelt som en personbeskrivning! Det innebär, att jag förmodligen borde gå och lägga mig på direkten, för då är verkligen illa ;-)

Men jag vill ju chatta på Facebook! Och jag borde verkligen göra klart den där skoluppgiften ...


Plugghest

Jag ser tydligen trött ut idag. Det är inte så märkligt heller, med tanke på att jag ÄR trött! Tröttheten kom dock ganska olägligt eftersom att jag har en konfliktuppgift att skriva till imorgon, ett tv-prov att plugga på till imorgon och dessutom en svenskauppgift att skriva klart, också till imorgon. Sedan har jag ett stort religionsprov som det blir förhör på nästa fredag. Helst vill jag bara sova ... Har jag sagt att jag verkligen älskar skolan förresten?

Men det är bara att bita ihop antar jag, studenten är ju inom räckhåll nu i alla fall! Snart är det över, snart, snart ... Men först måste jag plugga. Nu. Nästa vecka blir det förresten dans på fredag, och nu till helgen lär det väl bli till att äntligen träffa världens finaste igen ... Plugg var det ja! SKÄRPNING BEA!!! FOKUS!!!


Ännu en skoluppgift klar ...


Slöseri på fint väder!

Åh vilken härlig dag, lalalala lalalala lala! Inte är det svårt att vara glad när solen skiner och fåglarna kvittrar. Det är helt ofattbart grymt att denna vackra dag kommer tillbringas inne, i ett kallt klassrum, och inte ute i det härliga vädret! Men sånt är livet antar jag, hårt och skoningslöst.

Första lektionen blir det i alla fall till att redigera bilder i photoshop, vilket väl är en liten tröst i alla fall eftersom att det faktiskt är riktigt roligt! Dock kunde man ju tycka att vi kunde förses med en bärbar dator och få sitta ute och redigera, så skulle lyckan vara gjord ;-)


Min "joggingtur"

Tillbaka från en välbehövlig joggingtur. Okej, i ärlighetens namn gick jag mest men på hemvägen fick jag ett ryck och började springa. Vad jag dock inte visste då, var att en blodig död snok lagt sig tillrätta en bit längre fram för att njuta av solen. Höll alltså på att springa rätt över den, men hann upptäcka den i sista sekunden och hoppa undan. Reflexmässigt utbrast jag förfärat "Oh, vad äckligt!" trots att ingen fanns där och kunde höra mig, och joggade sedan vidare åtminstone 25 meter till i rena förskräckelsen.

Så ja, jag tycker nog jag kan säga att jag varit ute på en joggingtur och förutom att jag faktiskt sprang några sträckor före det också, låter det mycket hurtigare än att säga att jag varit på en promenad med kortare springinslag ;-)

Nu är överskottsenergin borta i alla fall och jag känner mig rätt lagom rofylld med uppsvällda fingrar (blodet har börjat pumpa!) och asfaltsömma fötter. Och jag måste säga att endorfiner, godis och järntabletter verkligen måste vara bra för mig, för i vanliga fall brukar jag verkligen inte ha någon överskottsenergi att göra av med! Skönt att man äntligen lever :-D


Överskottsenergi ... JAG?!

Har just bestämt mig för att det inte är någon ridlektion ikväll. Enligt schemat är det inte det heller, men en svag röst i bakhuvudet påstår att det skulle kunna vara det ändå. Hur som helst, denna brist på aktivitet ikväll har, hör och häpna nu ... Gjort mig rastlös! Har ingen aning om vart denna överskottsenergi kommer ifrån men antar att det måste vara så att en viss person smittat mig med sin ... ;-) Svårt att sitta still är det i alla fall och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Hmm, intressant känsla detta, sitter och gungar på stolen och viftar på fötterna och vill bara iväg och springa några kilometer. Dags att dra ner på godisätandet kanske?


Underbart!

Hela dagen har jag längtat och nu är det äntligen dags ... För att sitta ute i solen hemma och ha det allmänt jätteskönt! Helt otroligt att det fina vädret fortfarande håller i sig, men jag kan inte direkt säga att jag har något emot det :-) Så nu ska jag och mina bländande vita ben försöka få lite färg, håller tummarna för att det lyckas!


Kvällens viktiga slutsatser

Under kvällens lopp har jag kommit fram till två saker. För det första: Att resa sig upp när man har ett handfat just ovanför skallen, gör ONT! För det andra: Jag verkar ha gått och blivit bloggberoende, igen.

För att titta närmare på min andra slutsats ... Jag undrar verkligen hur det kunnat hända, att jag plötsligt på nytt skriver flera inlägg per dag och inte verkar ha någon hejd över huvud taget. Det var ju inte alls länge sedan jag inte ens skrev ett inlägg varje dag och det beror nog inte på att jag hade mindre att skriva om då egentligen. Ett stort mysterium är vad det är. Inte för att det egentligen spelar någon roll, men lite intressant är det allt!


Sneaky peaky

För någon dag sedan hade jag förresten nästan besökarrekord i bloggen, hela sexton personer hade letat sig hit! Funderar på om jag ens känner så många, haha. Skämt och sido så tycker jag givetvis att det är både roligt och intressant, för vilka är alla dessa människor egentligen? Några vet jag ju om och är väldigt stolt över att ha som bloggläsare, men resten?! Ja, det enda jag vet säkert är att de är väldigt, väldigt sneaky av sig som smyger runt här obemärkt ;-)

Så det jag vill säga åt er "sneakysar" är: Hallå på er! Ni törs lämna ett spår i kommentarsfältet någon gång, för jag bits faktiskt bara ibland! :-D


Och värmen håller i sig

Hemkommen för en stund sedan och sitter nu på balkongen och steker i eftermiddagssolen. Kan inte påminna mig om att det brukar vara såhär varmt i Sverige redan i MAJ, men kanske minns jag fel? Skönt är det i vilket fall som helst, och det bästa är att jag inte har några akuta läxor att oroa mig över heller! Mycket bättre kan det ju inte bli ... Bara lite ;-)

Fast visst känns det lite bedrövligt att man drar iväg till Turkiet i juni om det ska fortsätta vara såhär varmt hemma! Dessutom fråntar det ju lite av resglädjen att jag kommer vara borta över midsommar ... Men jag får helt enkelt fira en traditionell turkisk midsommar istället! Om de nu firar midsommar där det vill säga, vilket väl är ytterst tveksamt. Skulle väl vara att dansa runt moskén och be eftrmiddagsbön till Allah i så fall, äta en portion Kebab och dricka äppelte.

Men det är förstås synd att klaga när man har det så oförskämt bra ändå. Ja si, lyxproblem!


På skolan

Skola och lektion. Är dock ganska klar med uppgifterna, så jag ser inget hinder att blogga :-) Har för en stund sedan lekt lärare och haft en oootroligt "avancerad" genomgång för mina kära klasskamrater i hur man gör en pensel i photoshop. Hann ju med att lära mig det på gårdagens lektion och hade visst lovat att berätta för de andra fick jag veta idag.

Nåväl, nu låter det som att vi ska fortsätta med en ny uppgift. Tjing!


Lite tid över!

Äntligen! Att ha gjort klart engelskaläxan innebär verkligen att en stor tyngd lyfts från mina axlar. Detta innebär även att jag plötsligt har en massa tid över ikväll att spendera på precis vad jag vill! Nästan i alla fall. Men eftersom att det jag turligt nog känner för att göra är något jag i högsta grad också kan göra, blir det inga problem. Så nu öppnar upp word-dokumentet och skriver, skriver, skriver. Jag hade kanske trott att kreativiteten skulle försvinna om man gick och blev kär, men till min stora lycka har jag konstaterat att det snarare är precis tvärtom! Plötsligt känner jag för att skapa hur mycket som helst, och visst är det härligt! :-)


Sunshine!

Sitter och är alldeles varm ... Både invändigt och utvändigt faktiskt, men det är i båda fallen en härlig känsla! Solen skiner på alla plan helt enkelt och fåglarna kvittrar. Det är just vid tillfällen som dessa man känner att det nästan är för bra, som att något jävligt kommer hända i vilken sekund som helst. Fast jag håller tummarna stenhårt för att det inte gör det, såklart! ;-)

För övrigt borde jag nog se till att göra klart det sista av specialuppgiften i engelska idag, eftersom att imorgon är sista inlämningsdagen. Det är nästan klart dock, så jag ska bara läsa igenom allt en sista gång vilket går ganska fort när man väl kommit igång. Sedan handlar den ju som sagt om dans också, så då kan det ju aldrig bli särskilt jättetråkigt ändå ... :-D

Tjingeling!


Min nya karriär, eller inte

Som sagt, skam den som ger sig. Nu har jag gjort mitt andra försök till att skriva en dansbandslåt, så tiden jag kunde hålla mig borta från att försöka blev kort. Jag är lite sådan att jag vill försöka igen om det gått dåligt första gången och nu gick det i alla fall lite bättre. En och en halv handskriven sida äckligt uppriktig text och en smått luddig melodi vet jag visserligen inte om det ens är okej att kalla låt, men huvudsaken är att det blev bättre än första gången antar jag, hehe. Snart blir det till att gömma den i högen av allt jag skrivit under årens lopp, sedan kanske jag kan ta fram den om tio år och skratta åt den. Men först ska jag fila lite till! :-P


Bra jobbat, men än är det inte klart!

Jag har fått ganska mycket gjort idag faktiskt. Det mesta av engelskaläxan är färdigskrivet nu och eftersom att jag konstigt nog alltid blir så kreativ när jag har något jag måste göra, fick jag även för mig att skriva en dansbandslåt. Det visade sig vara svårare än jag trodde, melodin blev misstänkt likt en låt som redan finns (kommer dock inte på vilken, irriterande nog) och jag tvivlar starkt på att den ens skulle gå att dansa till. Men, nu har jag i alla fall försökt och konstaterat att det kanske inte var min grej ändå. Fast övning ger förstås färdighet, så det lär nog inte dröja länge innan jag gör ett nytt försök misstänker jag ;-) Mycket kreativa tankar som vill ut just nu känner jag, vilket kan bero på att jag varit dålig på att ge dem någon plats den senaste tiden. Ska helt klart bättra mig, för det är väldigt synd egentligen att inte utnytja sin kreativa sida!

Men egentligen borde jag inte sitta här och blogga, det finns fortfarande lite läxa kvar som måste göras och tiden går skrämmande fort. Den har en förmåga att göra det när det inte finns någon som fångar upp den åt mig!


Skingra tankarna ...

Så har man gått och blivit, öhm, osjälvständig? Sitter här i min ensamhet och förväntas plugga, men så drabbades jag plötsligt av en så fruktansvärd saknad att tårarna till och med började rinna. Herre gud alltså, det kan ju varken vara normalt eller särskilt sunt! Nej, nu får jag allt snart försöka se till att rycka upp mig och ta itu med några måsten för detta går ju verkligen inte för sig.

För övrigt försöker jag skingra tankarna genom att fundera över sommaren som närmar sig med stormsteg. Det blev tillslut alltså Turkiet och Alanya i år igen, med avresa 23 juni. Två veckor i solen då jag ska försöka att inte tänka så mycket på något därhemma (av förklarliga skäl). Har redan kommit fram till att jag vill åka på en flodtur när vi kommer dit och sedan vet jag även att det finns en tur med fyrhjulingar som verkar kul. Förra året provade vi ju på en båttur, jeep safari och rafting så det kan ju vara kul att prova på något annat den här gången. Kommer i alla fall bo på ett annat hotell än sist, det blir säkert bra.

Lägenheter Margarita
Det SER ju helt okej ut i alla fall, tror det var där vi skulle bo?! Hittade bilden på fritidsresors hemsida.


Långhelg

Har inte bloggat på chockerande fyra dagar, men jag tvivlar väl på att någon ens noterat det ;-) Wellwell, i vilket fall som helst har jag helt enkelt inte haft tid! Onsdagen efter skolan blev det ridning och därefter gasade jag hem, panikduschade och sedan fick jag upphämtning för dans på Rotan. Dansade med typ tre stycken totalt under hela kvällen konstaterade jag sedan, men jag måste säga att bristen på ombyte verkligen inte var något problem ... Tvärtom! :-D

Sedan efteråt bar det av mot norr mitt i natten och natten tillbringades med det bästa sällskapet! Vaknade sedan upp dagen efter med huvudvärk som förjävligt nog eskalerade till migrän. Det var bara att trycka i sig två Ipren och somna om. När jag sedan vaknade några timmar senare kände jag mig betydligt fräschare och masade mig upp för en dejt framför tv:n. En välbehövlig lunch avverkades och lite sådant varpå dagen fortsatte i ytterst sakta mak. Framåt kvällen var jag oerhört rastlös och bestämde mig för att det var dags att hitta på något, så efter lite fundering begav vi oss utanför dörren för påhälsning av päron. Att jag var lite nervös innan går väl inte att komma ifrån, men jag hade verkligen inte behövt oroa mig utan hade totaltrevligt! (Hej förresten!). 

 Sedan blev det fredag vilket egentligen skulle inneburit dans i Umeå, men det kändes väl inte riktigt som att man var fräsch nog för det så istället blev det till att börja dagen med frunch på stan. Åkte sedan runt lite och kollade på affärer samt inhandlade varsin fet godispåse, lycka! Dagen förflöt sedan och det blev pizzamiddag med en mage som ville döda mig (känslorna var för övrigt ömsesidiga). Därefter var det så fint väder att det skulle varit tragiskt att sitta inne, så efter att ha åkt runt lite blev det till att beskåda solnedgången nere vid älven. Härligare saker får man leta efter!

Sedan på lördagen lyckades jag för en gångs skull vakna i hyfsad tid och var relativt utvilad. För att göra en lång historia väldigt kort fick jag skjuts till pappa och efter ett tungt avsked bar det av till farmor och farfar för påhälsning i deras stuga. Det är alltid lika underbart att komma dit och njuta av närheten till vattnet, god mat och välkänt sällskap, inte så man klagar direkt!

Helgen hittils alltså ... Prima! Fortsättningsvis ... Läxor ...


Studentkläderna bestämda

Så har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska ha på mig på studenten, tog något från garderoben helt enkelt och det blev perfekt. Stod och valde mellan mina bedårande vita skor med tiocentimetersklackar (som jag använt typ en gång, på skolavslutningen i nian) och mammas nästan lika fina vita skor med dryga femcentimetersklackar. Jag är ju bekväm av mig, så det blir de sistnämnda men de kommer ju ändå göra så att jag inte helt ser ut som en pygmé bredvid mina klasskamrater i alla fall, som efter vad jag snappat upp inte verkar välja bekvämligheten. Så ska jag ha min underbart söta ljusrosa klänning som kommer matcha så fint till studentmössan som har en ljusrosa rand på sig. Vita leggings på det så är studentoutfiten fulländad. Vem har sagt att man behöver lägga ut en förmögenhet på studenten? Det behöver man verkligen inte! Förutsatt att man är ett fan av söta kläder och köper saker lite då och då under årens lopp i alla fall :-P

Intressesmurfarna hoppar, jag veeet! Kan nog tänka mig både en och två stycken som tycker detta inlägg är rätt worthless. Men whaaaatever! Kommer bli bra i alla fall! :-D


Schkåhl! Bara för att jag insåg att jag är så kass på att lägga in bilder ;-)


Kallt att vakna upp idag, men dagen blev ju bra ändå!

Dagen har jag mestadels ägnat åt att springa på stan och bränna kännbart mycket stålar på kläder. Visserligen har jag väl bara köpt sådant jag verkligen varit i behov av under en längre tid, men inte känns det mycket bättre för det. Har inte ens köpt något till studenten även om jag började fundera på att det kanske kunde vara en bra idé trots allt, bara för att liksom ...

Tydligen verkar det som att jag ofrivilligt skolkat från en lektion idag också, fast jag var nog inte helt ensam om att inte riktigt ha förstått vad som egentligen gällde idag! Vad jag visste var att vi fått tillåtelse att gå och se på en dansföreställning, men tydligen låg den inte helt samtidigt som GKO'n vilket jag senare såg på facebook, innebar att vi förmodligen skulle haft en stunds lektion också. Men så kan det gå, och jag är ju inte den som har några dröser med ogiltig frånvaro direkt (nästan 0%). Tror nog inte jag missade något som är omöjligt att ta igen i alla fall!

Men nu har jag egentligen inte tid att sitta här längre. Hade ju tänkt att jag skulle ha hela veckan på mig att ägna mig åt specialarbetet i engelskan som ska ligga på några sidor, men nu fick jag ju talat om för mig att jag inte alls kommer ha så mycket tid att ägna åt det som jag intalat mig. Det är ju nämligen så att jag har ridning på onsdag och efter det blir det till att skynda iväg på dans, på fredag är det också dans och torsdagen lär nog ägnas åt rätt andra saker också. Det är tur att någon håller koll åt mig i alla fall, för själv är jag verkligen totalt förvirrad tydligen! Förstår inte hur jag klarade mig förut ... ;-)

Nåja, specialarbetet var det. Jag tänker skriva om dans, så det så! Är någon förvånad ...?


Att det kan kännas så bra!

Sitter och gäspar ikapp med mig själv samtidigt som huvudet känns mosigt efter tre timmars mitt på dagen sömn, då helgen har varit en hyfsat stor ansträngning både mentalt och fysiskt. Men samtidigt har den varit så sagolikt fin att jag fortfarande inte riktigt greppat att den faktiskt varit på riktig. Detta kvalar liksom in på listan över saker som händer andra, men absolut inte mig. Trodde jag, i alla fall. Ibland kan det vara rätt skönt att ha fel också även om det inte är ofta.

Har jag förresten utgett mig för att vara något annat än sneaky? Jaja, någon kanske förstår något av detta inlägg i alla fall? Eller kanske inte, men huvudsaken är att jag själv förstår. Fast det är i och för sig tveksamt.


I'm home!

Hemma från skolan. Kanske borde man inte bli glad över att läraren är hemma och vårdar sitt sjuka barn, men vad fasen, det innebar ju att jag fick sluta tidigare! Hade alltså bara en lektion idag vilket var svenska, där jag fick hålla mitt tal äntligen. Det gick helt okej, precis som jag hoppats! Sedan var det nog tur att jag fick åka hem, för fokusen har väl inte direkt varit på topp idag då jag haft lite annat i tankarna ;-)

Nu ska jag fortsätta fundera tills jag blir tossig av alla tankar. Har inget bättre för mig så!


Äntligen äntligen äntligen!

Så var det äntligen klart. Det som legat och skavt i mitt medvetande i flera veckor, försökt ta min dyrbara tid i anspråk utan någon större framgång. Som fått mig att vrida mig av dåligt samvete när jag gått och lagt mig varje kväll. Uppgiften, det muntliga nationella provet i svenska. Talet.

Äntligen är det skrivet, under stor vånda och prestationsångest efter att ha hört klasskamraternas mäktiga tal. Som vanligt innan var jag övertygad, mitt kommer gå åt skogen och jag det finns ingen chans att jag kommer på något ens i närheten av intelligent att säga. Som oftast får väl sägas, hade jag också fel som tur var. Det blev visserligen inte enastående, men fullt duglig faktiskt. Tillräckligt bra för att jag ska kunna presentera det framför klassen, utan att totalt skämmas ögonen ur mig. Helt okej, faktiskt. Faktum är att det nog skulle haft potential att bli rätt fint också, om jag lärt mig det utantill och lagt till några vackra gester för att förstärka intrycket. Det tänker jag emellertid inte bemöda mig med. Nix, jag orkar faktiskt inte! Inte för att jag är lat, men för att jag inte orkar viga mitt liv åt skolan längre. Kanske har jag bättre saker för mig?


Ett poäng!

Idag fick jag resultatet från högskoleprovet hem i brevlådan. Jag fick ETT.NOLL poäng. Det normerade medelvärdet vid detta provtillfälle var NOLL.ÅTTIOSEX poäng. Det innebär för att tala klarspråk, att jag låg lite över medel. YES! Äntligen fick jag det bekräftat, att jag är liite smartare och liite bättre än många andra.

Äsh, det där trodde jag inte ens själv på och det lät jäkligt drygt! :-P Men visst, lite stolt blev jag över att ha lyckats knipa en poäng ändå! Inte för att jag inbillar mig att ingen annan klarade det, men uppenbarligen inte alla! Och viktigast av allt, JAG gjorde det! :-D


Studenten närmar sig!

Har äntligen fått min studentmössa. Den är vit och rosa och alldeles ... Alldeles underbar! När den satt på plats på mitt huvud för provning var jag nästan beredd att ta tillbaka alla negativa saker jag sagt om studenten. För jag skulle lätt kunna behålla den på resten av livet, så häftig är den! Okej då att jag visserligen höll på att kikna av skratt när jag hade den på mig, men ändå, den var urhäftig ändå. Faktiskt. Så det så.


Pest och kolera

Ska jag fortsätta prata i telefon lika mycket som jag gjort de senaste dagarna, måste jag nog börja fundera över vart jag egentligen gjort av mitt headset. Det är ju inte alls bra att grilla hjärnan på det här sättet och jag kan ju, ve och fasa, riskera att bränna bort ännu fler hjärnceller! Inte för att jag klagar, det är rätt trevligt också, men men ...

Nu sitter jag i alla fall och pluggar (som ni ser ...), vilket är jätteroligt, eller inte. Men eftersom att jag har prov imorgon och jag blir så oerhört sur när jag får dåliga poäng på proven, har jag inte mycket annat val än att plugga. Trots att jag tycker det är pest och pina, och trots att jag egentligen vill göra betydligt mer underhållande saker. Men vad gör man inte för betygen ...


Går och gömmer mig

Sitter på skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Hade engelska innan, vi fick ju hålla tal tidigare som läraren filmade och idag fick vi se inspelningen ... Traumatisk upplevelse! Jag vet några kläder som kommer hamna lååångt in i ett hörn av garderoben som aldrig används, visste inte att de såg fullt så osmickrande ut på ... Bättre såg det ju inte ut heller när jag inte stod stilla en enda sekund utan snarare såg ut som att jag försökte skaka av mig högerarmen lite diskret, eller något. Det finns ett ord för det, piiiiiinsamt! Och illa, väldigt illa.


Stora koncentrationssvårigheter?

Ligger i sängen och lyssnar på Buddy Holly och har just skrivit några rader på mitt lilla projekt. Det var sinnessjukt länge jag skrev på riktigt sist! Har varit så mycket annat i tankarna, men nu kände jag att jag helt enkelt var tvungen att få släppa allt annat och bara skriva en stund! Sedan är skrivandet lite av min terapi också, och något jag helt enkelt behöver för att känna mig hel.

Annars har jag även pluggat en stund. Blev dock så trött att jag somnade, men så vaknade jag tack och lov en stund senare av ett sms och var helt säker på att det var morgon och att jag försovit mig. Sedan hade jag bara en sak i tankarna och det var att fortsätta pluggandet. Det gick väl sådär om jag säger så, för så ringde telefonen också och tjugo minuter flög iväg. Efter det var det svårt att koncentrera sig på läxläsandet, läste samma sak om och om igen medan mina tankar egentligen var iväg på andra äventyr. Men jag försökte i alla fall!

Nu blir det antagligen till att ägna resten av kvällen åt datorn. Eller så tar jag kanske fram en bok, för det kan bli nog så långtråkigt med Internet i längden!


Den censurerade versionen av min helg

Bästa helgen på väldigt, väldigt, väldigt länge! Jag har alltså dansat både fredag och lördag och på lördagen blev det även Boda Borg med min pappa och bror. Vad jag dock lärt mig av helgen är att om man proppar i sig Ipren, käkar halstabletter, sveper lite hostmedecin man hittat i någon låda och pimplar kaffe ... Så kommer man ändå inte vara frisk om man har ett förkylningsvirus i kroppen! Har varit så kopiöst trött dessa dagar och sovit alldeles för lite, samt bitvis hostat så jag trott jag varit påväg att få lunginflammation eller något. Man kan ju alltid försöka förneka hur man mår och köra på i 110, men man ska inte tro att man inte lär märka av det förr eller senare. Som typ efteråt.

Jag har sovit helt utslagen från typ 03.00 inatt till 14.00 på dagen och drömt om dans. Vaknade upp en gång för att dansa iväg till toaletten innan jag dansade tillbaka till sängen och fortsatte sova, som en sten. Och jag kan säga att det VERKLIGEN behövdes!  

Men nu ska jag inte prata mer om sådana underskattade men tråkiga saker som sömn. Let's talk about något roligare! Typ ... Dansen?! För den och allt runtomkring den har varit så grymt fantastiskt! Stämningen, musiken ... Och folket såklart! Det spelade liksom nästan ingen roll att jag satt rätt mycket och gäspade på "avbytarbänken", för jag var helt enkelt bara så glad att bara vara där. Och trevligt sällskap bidrog givetvis också till att stillasittandet blev en så uthärdlig upplevelse!!! ;-)

Men nu kanske det börjar bli dags att skruva upp tempot en aning igen och ta en svängom med dammsugaren. I will knock dammtussarna out, var så säkra!


Living dead girl

Fullt ös medvetslös! Konsekvenserna sparar jag till sämre dagar!


RSS 2.0