Ingen vidare morgon

Tigerbalsam och sängläge kan sammanfatta min morgon. Det beror antaglien på att jag är ledig. Spänner mig undermedvetet de dagar jag jobbar för att jag vet att jag måste orka. Men när jag blir ledig slappnar jag av och då kommer illamåendet. Det är nog värre för att jag inte tränat på några dagar också pga. förkylningen. Skulle verkligen vilja komma iväg till gymmet för kroppens skull. Det enda jag är lite orolig för är att jag ska förvärra förkylningen. Men å andra sidan har jag gått igenom betydligt värre. Sist jag var förkyld jobbade jag en sextiotimmarsvecka liksom. Denna vecka har jag kring tjugo timmar så då ska väl lite träning inte vara hela världen?

Hoppas i alla fall att spänningarna släpper snart så jag åtminstone kan åka och handla, för det ska jag göra. Måste lista ut vad det ska bli för middag idag också. Mat är liksom mitt område här hemma. Är inte så mycket för det där med att både mannen och kvinnan ska göra exakt samma sysslor för att det ska vara "jämnställt" Jag gillar ju att laga mat och då GÖR jag det. Är gärna gammeldags i så fall. Jag vill dessutom inte fixa med bilen och sådana saker, så what's the problem liksom. Inga "hen" i vårat hem, haha.

Man kan väl lugnt säga att bloggen inte lider av min vila i alla fall. Inläggen blir rätt långa. Men jag kan garantera att JAG lider av vilan. Det är verkligen inte min grej. Nä, jag tror faktiskt att jag ska satsa på att göra något idag. Datorn är tråkig ju. Tv:n är ännu tråkigare. Allt som har med att ligga i soffan att göra är tråkigt helt enkelt. Vi har fått ben av en anledning! Bara spänningarna gå över ska jag utnyttja dem till fullo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0