Julklappar

I helgen har det shoppats julklappar för fullt. Dock så känns det som att det mest blivit smågrejer. Visserligen smågrejer som verkligen känts rätt till personerna som ska få dom, men ändå smågrejer som inte riktigt känns tillräckliga för att visa sin uppskattning. Det är alltid svårt det där med julklappar. Man vill ju inte köpa något som bara kommer att ligga och skräpa i nån låda.

Sen är det ju det där med svårigheten att sätta ett värde på folk. För min del vill jag ge de finaste sakerna till de jag verkligen uppskattar mest och som verkligen förtjänat dem. Men vuxna ska ju som inte ge så mycket till varandra utan det är barnen som ska få alla dyra julklappar, det känns som en outtalad regel. Men dels så tänker ju alla så, så barnen får oftast mer än de kan uppskatta ändå. Och dessutom så är det ju de vuxna som hjälpt en mest och som verkligen förtjänat allt och lite till!

Jag är tjugotre år nu och har under hela mitt liv fått så mycket hjälp och stöd av folk i min omgivning. Jag har alltid fått fina presenter och julklappar och har väl aldrig behövt sakna något. Och nu när jag är vuxen känner jag att jag inte vet hur jag någonsin ska kunna återgälda allt! Jag har väldigt klart för mig vilka jag skulle vilja ta mina sista slantar för att glädja. Människor som gjort så mycket för mig utan att någonsin förvänta sig något tillbaka.

Min önskan är att jag ska lyckas komma på något som kan visa för dessa personer hur mycket deras existens är värd! Men vad finns det rimligtvis som är tillräckligt? Om ens något?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0